OPROEP VOOR GETUIGENISSEN

COVID - Collecting Our Voices in the Caribbean and its Diaspora

Getuigenissen van museumprofessionals

De Museums Association of the Caribbean (MAC) nodigt u uit om uw ervaringen op dit moment te delen. De pandemie heeft ons leven als professionals op het gebied van musea en cultureel erfgoed veranderd. We zijn getuige van en participeren in de veranderingen in ons vakgebied die worden veroorzaakt door de sluiting van onze sites, de lockdowns en de geleidelijke heropening van beide onder geheel nieuwe en experimentele omstandigheden. Wat zijn onze uitdagingen geweest? Wat zijn onze angsten? Hoe staan ​​we op om het hoofd te bieden aan onze huidige omstandigheden?

Het is van vitaal belang dat we de onderbrekingen en verstoringen in ons beroep en in onze regio documenteren, voor de toekomst en om lopende en toekomstige gevallen van steun voor onze instellingen collectief en individueel te ondersteunen. MAC zal deze verzamelde verhalen op onze website, sociale media en met u delen om bewustzijn te creëren voor de collectieve impact van Covid-19 op ons vakgebied.

Deadline voor indiening: 30 november 2020

Deelnemen: voeg toe aan de verhalenbank van onze museumprofessionals door uw ervaringen op een of meer van deze verschillende manieren te delen.

  1. Fotografeer een moment dat uw ervaring documenteert en dien het in
    Dien 1-3 hoge resolutie foto's in. Geef voor elke foto een beschrijving op van wat je hebt gefotografeerd, de stad en het land waar de foto is gemaakt en de datum. Namen en adressen zijn welkom, evenals daadwerkelijke bijschriften.
  2. Neem een ​​video op die uw ervaring documenteert en dien deze in.
    Dien een video in met uw telefoon of een ander digitaal apparaat. Zorg ervoor dat u uw apparaat op de hoogst beschikbare resolutie plaatst.
  3. Het bijdragen van een verhaal in de eerste persoon door middel van prompts is
    bedoeld om de verschillende ervaringen van onze medewerkers en hun specifieke posities vast te leggen.

Dit project wordt genereus ondersteund door

National Museum of African American History and Culture
Diaspora Vibe Cultural Arts Incubator
National Gallery of the Cayman Islands
National Gallery of the Bahamas

Memorial AcTe